Friday, October 2, 2009

OOOPS...


A nice reader of mine commented on Almas bottles shown below, and told me that they contain Bisphenol A (BPA). After reading the study, I´m throwing mine away. Here´s a list (Norwegian) over the safe ones.

Thank you for letting me know! And that reminds me to take a closer look into new stuff before I recommend it. Scary!

7 comments:

Anonymous said...

jeg vil ha bilde av sofa, jeg vil ha bilde av ny sofa, jeg vil ha bilde!!!!!!!
Ha en super fin helg!!!

PillePalle said...

Her i Tyskland kjenner vi et blad som heter "Test" som blir gi ut av en uavhengig stiftelse for å lune forbrukerene. Det var da godt at du har fått denne informasjonen! Hilsen fra Pillepalle

Minmill said...

Very scary. Så godt at du fikk dette tipset. Jeg synes det er skummelt at vi forbrukere må passe på selv hva vi kjøper til de små.

zilla said...

Hei Jeanette!

Et alternativ som garantert ikke inneholder Bisphenol A (BPA) er glassflasker. Har brukt det til gutten min som har fått flaske fra dag én. Er man redd for att den knuses så finnes det beskyttelser man kan kjøpe, men jeg har enda ikke opplevd det (men så har jeg ikke fliser på gulvet heller...). Mine er av merket Evenflo og jeg kjøpte dem på www.pippilotta.se, men man kan helt sikkert få tak i dem i Norge også :)

Ha en fortsatt fin helg og hils hele familien!

Klem fra kusina i nabolandet!

Kardemomme said...

Huff! Av og til dukker det opp produkter som inneholder skadelige stoffer og det er da enda godt at det blir oppdaget! Du har lagt ut så flotte bilder av nydelige Alma :)) Herlighet så fort tiden går! Tror ikke det er så lenge siden jeg var innom her men hun blir tydelig større for hver gang :)Ha en fin helg videre! Skulle egentlig kastet meg over prosjektene i huset i stedet for å sitte her ved pc'en men klarer ikke helt å slå av, men nå mååå jeg finne fram lim og tapet og sette igang her! Ha det fint i helgen alle dere! Klemmer fra Kardemomme :)) PS! Jeg har flyttet bloggen min over på blogspot..
Legger ved link til den nye bloggen..

Portofritt said...

Hei Jeanette. Det var godt du fikk vite det da... Ang spm ditt på min side, det krever en mail eller telefon for å forklare ordentlig, men det var blant annet en oppklarende jobbsamtale. Klem!

Unknown said...

Så koselig at du fant noe du liker hos meg Jeanette :) Jeg har lagt de av og tar de med på jobb etter høstferien.
...og hvis du vil bytter jeg GJERNE i et par plakater fra shoppen din!

Kos deg i det fine høstværet :)
Klemmer
Hilde Iren

og ps, jeg vil gjerne sitte i låven din :D