Thursday, September 10, 2009

CAP & SCARFThis is a really easy set to make for your kids. The cap is knitted back and forth and just stitched at the edges. Alma wanted Sverre to have this set so that they can match when they´re out rolling. Almas set is pink and off-white.

17 comments:

::Moia said...

Oohhh, lucky Sverre:)

Unknown said...

Wow... Cute!!

Portofritt said...

Fantastisk fint. Heldige Sverre. Han må være en liten sjarmør, siden han har smeltet både deg og Alma :)

Kaspara said...

Hei Jeanette
Skjerfet er så søtt og herlig! Hadde jeg hatt ei lita jente, skulle hun definitivt fått noe slikt. For Gutta Boys her hjemme blir nok stilen litt annerledes.
Når det gjelder å lage ting til den ørlille nettbutikken, går det nok litt i rykk og napp her hos meg også. Jobber en del i skolen for tiden også, så dagene flyr.
Det er alltid fint å besøke bloggen din. Så mange vakre og inspirerende bilder! Kan ikke komme over den gode ideen du la ut med å bruke en t-skjorte som del av en kjole. Nå drømmer jeg bare om å få sydd en slik i litt høstlige farver, noe i gråtoner kanskje....
Hadde Portofritt her på trappa for noen dager siden. Litt morsomt; jeg hadde nærmest loppemarked i hallen. Hadde ryddet på loftet, og kunne tilby en liten privat loppejakt for venninnen din. Jammen fant hun ikke noe også.
Ha en god natt! Klem fra Kaspara

Dans på roser... said...

så skjønne! =)
Og herlige tåteflasker.... sukk..

raquel raney said...

very cute.

Unknown said...

Kjempefine er de :) nesten så jeg får lyst til å strikke! Men der er jeg en kløne... Godt jeg har folk rundt meg som kan :)
God helg!
Klemmer

Velkommen til min kreative verden said...

Morsomt innlegg med humoristiske bilder. En veldig fin blogg: )

mette said...

sweet!! sverre er one lucky pig:)

Camilla said...

Oh, kjempesøtt! Kanskje vi skal prøve oss på litt hekling snart. Guttungen har så lyst om enn ikke helt evner.. :D Hvordan går det med nettbutikk? Jeg har endelig fått opnet min, men det mangler masse produkter enda og jeg har blitt overfalt av svinaktig influensa..

:D

Camilla

Solveig said...

Hei hei!
Stadig nåe jeg er innom her må jeg klype meg i armen - du viser frem så utrolig mye fint!! Dette settet er jo bare helt nydelig!

Takk for hilsen hos oss, det var så morsomt at du skrev at du også har et arkiv med ting de EGENTLIG liker - slik er jeg også, nemlig:) Blir så lett begeistret over nye ting og stiler - og da er det kjekt å ha noen bilder lagret over hvordan en egentlig liker det:) Særlig når jeg skal forhandle med min bedre halvdel - hihihi!

Ha en god uke!

Mine Blomster said...

En nydelig og kreativ blogg. Du er kjempeflink!!
Vil bare se mer... :O)
Mine-Blom

Maya: said...

Hei hei:)
Jeg er en ny leser av bloggen din, og blir inspirert av de illustrasjonene du lager. Jeg lurer litt på hvilket tegneprogram du bruker? Jeg har bursdag snart og skal ønske meg et program, men er helt grønn. Så det hadde vært kjekt med noen tips:)

Maya

bri. said...

i just smiled.


BRI'S DESIGN LOVE FEST


Bo med Lena said...

Hei på deg:)

Jeg har gått en liten runde med meg selv når det gjelder klær, og har bestemt meg for å vente litt med det og heller prøve å få en skikkelig utvalg med interiør for barn. Så desverre, da må du nok ut og shoppe:)

Lisas hjem og skatter said...

utrolig vakre bilder her inne hos deg!!!! :) skaper masse inspirasjon og drømmer..
ha en finfin dag :)

carrie @ bloomacious said...

those are really adorable - love all the baby shots on your blog too!