Monday, February 16, 2009

JEG TROR...


..det er det fineste noen har sagt om meg. En tidligere elev av meg, Lena, har et innlegg om meg på bloggen sin. Hun har en magisk penn og jeg sitter med et glis om munnen og med stor beundring når jeg leser tekstene hennes. Ikke er hun bare flink, men utrolig hyggelig også! Det blir nesten litt selvskryt å fortelle om det, men det varmet så. Tusen takk Lena. Ta en titt her.

5 comments:

Marianne said...

Så koselig å bli satt pris på. Lærere får alt for mye pes. Men fortjener så mye mye bedre : )
Klem fra marianne

Ulla V. said...

Sikke smukke ord hun skriver om dig. Du har vist været en gave i hendes uddannelse.

Klap dig selv på skulderen og nyd, at du og dine evner og din personlighed har gjort så stort et indtryk på en elev - jeg er sikker på, at der er flere der mener det samme :0))

Nina said...

Det var et veldig fint - og magefølelsen min tilsier - velfortjent innlegg. Jeg skjønner gleden i hjertet ditt - i egenskap av å være lærer. Det er veldig rørende å få tilbakemeldinger fra noen man har vært "mentor" for.

Og du - er det en mulighet for at vi medbloggersker kan få et bittelite glimt av lillefrøken igjen snart? En annen som har store barn, blir jo helt satt ut av babykinn :). Klemklem

Lena Beathe said...

:)

mette said...

åh så kosli å bli satt pris på på den måten! så utrolig fint skrevet av henne! sier masse om deg som både lærer og person:) gjem det inni hjertet ditt!