Thursday, January 22, 2009

GRANDMAS CLOTH
When I was fifteen I got this crochet cloth from my grandma, she made one for each of her grandchildren. At the time, I must admit, I did´nt think much of the gift, but now I LOVE it and I´m so happy that she made it for me.  Since I´m not a big fan of cloths on the table I use it as a curtain. 

6 comments:

micano said...

Den så veldig fin ut! :-)
jeg har noen sånne arveobjekter jeg og men har ikke noe bord de passer på.. kanskje jeg må lete etter en alternativ bruksmåte jeg og.. :-)

mette said...

supernice!!!!

Miamor said...

..vent og vakkert...

Tove said...

Det så ut som en kjempefin duk, og det med å verdsette slike ting.. Man gjør det nå ja, men jeg vet iallefall at jeg skulle ha fått min mormor til lært meg masse før hun døde.., men det er jo sjelden hekling, strikking og diverse husarbeid/ matlaging ( som hun var så flink til) man interesserer seg for når man er tenåring.
Og hvordan går det med dere? Er det en rolig, liten jente dere har fått? Håper dere skal til Porsgrunn en dag så jeg kan få sett henne:)

klem

Bente said...

Hei! Jeg har akkurat funnet bloggen din (via Blafrebloggen) - og her var det jammen mye fint! Du tar nydelige bilder og har mange spennende prosjekter på gang! Jeg ble inspirert :)

Lykke til med den lille også!

GUGAW said...

beautiful photos!