Monday, December 15, 2008

SARAH BERNHARD

This is my favorite...and this recipe is so simple. I bought ready made "kransekake" mass from Odense. I cut them in smal cricels and baked them. Then I made the chocolatecream and put the cockies in the freezer. The next day i diped them in chocolate and now they are ready to eat. You can find the recipe here  (in norwegian).

18 comments:

Anonymous said...

Lekre Sarah Bernhard-fristelser :D

Anonymous said...

Hei du..Sarah Bernhard er noe av det beste jeg vet..oppskriften min er tungvint så jeg har kun laget de en gang, men det var et hett tips å bruke ferdig kransekakemasse fra Odense..Den massen er så god også..Jeg pleier å lage kransekakefingre som dyppes halvt i sjokolade av denne massen..
I år tror jeg jammen jeg skal prøve meg på din variant!
Ha en fin dag! Hilsen Kardemomme :)

HONIG & PFEFFER said...

I'm off to Google translate :)
Have to try the recipe! They look delicious!

Anonymous said...

Ja håper du slipper å ligge på sykehuset på julaften..Jeg har nok bare innbilt meg at det var termin nå..
Lykke til med knekkebrødbakingen :)
Jeg skal innom butikken og kjøpe Odense kransekakemasse ;)

Anonymous said...

nam! :o) Så lekker header du har fått deg! Du tar jo bare såå flotte bilder med så fine farger! akkurat sånn vi vi gjerne skulle hatt det- men ikke får til hihi. men for å sitere petter solberg(!) " Its not only only..but but.."
hihihi..
Ellers har julestria begynt her ja.. Ekstera slitsomt med blomsterbutikk, med bestillinger or deadliner osv osv hele dagen(og kvelden og natten ;) )

Ha en lfott dag! - jeg skal se litt mer på bildene dine ;)

Lykkelita said...

Lekre kaker...MMMmmm...
For en fantastisk historie om katten Prix. Så fint dere fikk han hjem igjen, nå må ikke noen gamle damer mate ham mer!!! Som den dyreelskeren jeg er sier jeg bare HURRA! for dere - tenk for en fin ting dere har gjort for ham.
Ha en fin ettermiddag:)

Nina said...

Yummi...

Miss.T said...

Tusen takk for flott tips ! Ei på jobben skryter sånn av disse kakene men sier det er et dagsprosjekt. Dette skal prøves : )

Mari said...

Åh, gurimalla, det MÅ jeg rekke og lage!

mamamekko said...

Åå gud så goda de ser ut, måste testas! Tack för tipset.
kram

Brigg said...

nam!.. fikk vann i munnen jeg nå....

Bare Beppe said...

Hei på deg Jeanett.
Dette var en super ide ;) Laget Sarah Bernahard på mandagen, og de ble absolutt ikke så fine... He he... men øvelse gjør vel mester. Neste gang skal jeg være like lur som deg! Klem fra meg.

Minmill said...

Nam nam, så gode de kakene så ut. Oppskriften var jo meget enkel, så det så gøy ut å prøve og lage dem. Er litt fan av lettvinte løsninger til jul fordi vi har nok av andre ting og tenke på. Takk for tipset....

Eva / Sycamore Street Press said...

why is it that i love scandinavian blogs the best? including yours! it's so lovely. i only wish my grandmother had taught me to speak swedish and norwegian.

Torill said...

Sara Bernhard er berre så godt! Eg skal lage det sjølv når jula nærmar seg. Farlig å ha dei liggande for lenge, det blir til at eg et dei opp lenge før eg skal.

HjemmeKoz said...

Mmmmmh!
De så da aldeles ikke vonde ut ;)
De gleder jeg meg til å komme å smake på....

sally bazar said...

Å va goda de ser ut! Din blogg är så inspirerande!

HjemmeKoz said...

Så koselig da!
Si til mathea at vi kommer! ;)