Saturday, December 13, 2008

FIGGJO
I bought this wonderful coffeset from Figgjo at a fleemarket years ago. I love it. The only problem is that I can´t afford to use it, incase I´ll break it. That must be true love.....?

20 comments:

Mina said...

Har samme problem! Har dette serviset, hvertfall deler av det, i rosa og lysegrønt.. Men jeg har heller ikke råd til å bruke det! Det er så skjørt og så nydelig!:)

Så søt pusen deres er:) Og en varmende historie:)

Nyt helgen!

Maria said...

Jag är också så rädd om vissa saker att jag knappt törs använda dem, men brukar tänka att saker SKA användas. Det är ju då man får vara extra glad över dem om man använder dem. Och sakerna vill nog bli använda....även om det är svårt ibland.

BeBe`s blogg said...

Nydelige kopper! Jeg har nettopp kjøpt den blå på bruktbutikken, men den er hvit inni. Bare koppen sto i hylla, de hadde kassert tefatet og asjetten p.g.a. et lite skår. Berga dem i siste liten, såvidt skaden vises.:)

Ingrid_blafre said...

Dette er en favoritt her i huset også - etter at jeg gjorde et kupp på et loppemarked i København og fikk med meg serviset hjem. NYDELIG!

sara said...

Svårt det där, med saker som är "för fina" att använda till vardags. Det är ju den i grå vardagen man behöver lite guld och glans... Väldigt väldigt fina var dom!

Alba Linea said...

so so pretty! the cups and the picture!
i hope you like it to be on my bloglist. ;0)
by di ;0)

Haust said...

Så heldig du er som har dette serviset, det er nydeleg! Og så har du fanga det så fint med kameraet! :)

Nina said...

Moccakoppene med gull - sukk :). Føyer meg bare inn i rekken av Figgjofans. Har en del Clupea, en del Daisy, litt Maja og noen deler barneservice. Clupea brukes hver mandag når vi spiser fisk her i heimen :0). Da jeg var liten fikk jeg servert valfer på Clupea-asjett hos farmor og farfar nesten hver søndag.

PS! Du tar helt nydelige bilder....

Brigg said...

Ojojoj..Fantastisk flott servis!!! Er litt kjedelig med servis man er redd for å bruke, men i ditt tilfelle er det nesten selvsagt!! For maken til flott servis!!

Ninas Drops said...

Ja det serviset var virkelig fint.
Skjønner godt du ikke synes det er lett å ta det i bruk.. men du har vel noe annet hi hi hi!!!
Oki ha en fin fin søndag hilsen Drops:)

Tove said...

Et utrolig fint servise, og su har full forståelse fra meg på at det ikke kan brukes, noe er rett og slett for fint til å brukes... og skal bare være til pynt:) Har leitet litt i brukthandler og på nett etter dette serviset, men det er ikke så lett å finne.

Og nydelige bilder du har tatt ( som alltid:))

Ha en fin søndagskveld!
klem

Anonymous said...

Hei vennen! Skjønner at du bemerker deg både i blogverdenen og glossy-ukepresse for tiden ;-) Grattis! Søtt fajanseservise, men som gammel antikvitetshander ma jeg si: Bruk det! (Serviset er dessuten ikke SÅ skjeldent at ikke en skade kan kompletteres). Koppene er alltid det som går først, så ikke la gubben ta oppvaska! Stor juleklem, og lykke til med nedkommingen når den tid kommer - Peter

Anonymous said...

Heisann jeanette :)
Tenk at du fant disse lekre koppene på loppemarked!!!
Herlige, lekre farger, og med gullet inni fikk de noe julete over seg..Ser deg så vidt i den ene koppen forresten ;)
Det der kaller jeg et kupp..
Bildet av fluesoppene i innlegget over her var så flott! Jeg har dilla på sånne og var så heldig å finne noen på en av bruktbutikkene på Grynerløkka forrige lørdag..
Egentlig går jeg og venter på at babyen din skal komme..Var ikke terminen nå i midten av desember?
Ønsker deg lykke til så lenge og så får du ha en flott kommende uke!
Hilsen Kardemomme :)

GUGAW said...

ooh so pretty! i also have a 'too scared to use' tea set, so it just stays looking pretty on my shelf!

Solid Frog said...

Helt underbar servis! Du kommer att ha ännu mer glädje av dem om de används, glöm inte det.

Camilla said...

Jeg har arvet et lignende servise (ikke like fint men nesten) men det var allerede godt brukt, så da føles det litt som det var gått inn allerede. Jeg har begynt å bruke det mer og mer og er skikkelig glad i det, men det blir jo mer mummi-kopper til hverdags. Elsker fargene! Åssa gull da gitt!

Anonymous said...

Ja disse koppene er helt nydelige, bestemor hadde sånne. Men min kjære fetter arvet dem.. Tror jeg må få tak et sånn sett,.

Flott side du har! Her vil jeg følge med videre, så jeg legger en link til bloggen din fra siden min. (håper det er ok.)

Ha en fin uke.

Cecilia

Carrie @carrieloves said...

I just found your blog and absolutely love it. May I use a picture from this post with credit to you? Thanks.

Beate said...

Moccakopper med gull fra Figgjo, da fikk jeg endelig vite hva de heter, har alltid synes de er utrolig fine!

Anonymous said...

The curve of pandora jewelry the end of the ironing board to Pandora charms act as the shoulder. Now, mist pandora bracelets and charms the shirt with your spray bottle and then buy Pandora you start ironing over the front of the discount pandora bracelets shirt. When you approach the part of Pandora necklace the shirt that has the buttons on the pandora necklace beads edges, you pull the bottom part of the shirt taught and then work against Pandora necklace sale the direction you are pulling at with the iron. Next you will then proceed to pull the shoulder taught by cheap pandora charms once again pulling the end of the shirt so that you can iron the front of the shirt where your pectoral muscles would be.