Wednesday, November 12, 2008

MELTY PASSIONAlmost each night after done wathing TV, Mathea wants to "perle". Right now she´s making decoration for her christmastree and she is beeing so serious about it. Only pink, white and gold are aloud Ü

11 comments:

Mina said...

Jeg blir bare mer og mer imponert jeg!:) Fantastiske bilder! Og en herlig perlejente:)

Fikk lyst til å perle selv nå jeg!

Anonymous said...

Så nydelige bilder og herlig perling.Kjenner at jeg lengter etter helt lyse gulv i stua jeg også, når jeg ser bildene dine. Jeg hadde et stort juleperle-prosjekt med sønnene mine i forfjor som kommer på bloggen etterhvert. Ha en fin kveld!
Klem fra Kaspara

mali-mo said...

Nydelig jente, vakre bilder og kjempefine perlejulepynter ;)

Maria said...

SÅ vackra!
Jag tycker så om dina bilder som har ett sådant vackert ljus i sig!!

Tove said...

Igjen, tusen takk for det fine kortet! La merke til at det tom var sydd på!! etter at du hadde gått.
De siste ukene har vi også perla mye her i huset, men ikke i nærheten så fine som de dere har laget. Fikk masse ideer til nye perlerier av bildene dine. Og igjen, helt vannvittig fine bilder!! Det er kjempekoslig å perle sammen syntes jeg, blir mange fine samtaler mens vi perler. i går satt vi i over en time ,nesten uten å prate sammen, Hannah var kjempekonsentrert. Bare litt prat om fargebruk, hihi Hannah er nemlig ikke så "moderat" i forhold til fargevalg som jenta di:) I tillegg er det morsomt med prosjekter man kan gjøre sammen som begge syntes er morsomt.
Det som kommer i mamma bladet handlet juleaktiviteter man kan gjøre sammen?

Nå skal jeg ut på jakt igjen etter det nettstedet jeg snakket om, ENDELIG hadde jeg funnet det, at det går ann å stole på sin egen hukommelse på den måten...

Gleder meg til å se bildene:)

klem

SimplyGrove said...

How lovely!!

Rebecca / Sanctuary said...

These are so nice! Your daughter has good taste already :)

Anke said...

Talent definitely runs in your family! :) Very very pretty and the pictures are gorgeous, too.

Anonymous said...

For noen vakre bilder!!!
Perling er utrolig morsomt..lekkert med farger i kun rosa, hvitt og gull!! Herlig delikat!!! Og kjempesøt liten jente :D Det er så koselig med slike stille prosjekter hvor man sitter og småprater sammen og hører på knitringen fra vedovnen..
Det er det gode livet!
Ha en fortsatt fin torsdag :)

Vibeke said...

Nydelige bilder!Så god smak jenta di har :o)

Vibeke.

jaime said...

how do you melt them? is there a kit you can buy online? i remember making these as a child, but i haven't seen them lately and would love to make them with my niece. love them!