Wednesday, November 5, 2008

LIGHT
I took the old lace of, but kept the pong-pongs. I love the scaly of a lampshade.

10 comments:

Anonymous said...

Jeg har nok noen romantiske forestillinger om det å ha et småbruk..Bildene fra deres sted har vel ikke akkurat gjort ønsket mitt mindre ;)Det å gjøre om låven til galleri osv høres utrolig spennende ut..Håper at byråkratiet hos kommunen ikke tar fra dere motet, selv om det tar lang tid!
Det er herlig i seg selv å ha drømmer og planer..Mange er flinke til å sette drømmene sine ut i livet også..Selv har jeg alltid drømt om en egen liten butikk og verksted men er redd for å kaste meg ut i det ukjente..
Blir derfor så utrolig glad når jeg hører om folk som tør...
Slik som Tove som har åpnet butikken Pynt..Herlig personlig butikk med det lille ekstra..
Flott innlegg du har laget her nå sist..Du er ekstremt god til å fotografere..Du burde gitt ut en inspirasjonsbok i praktformat!
Jeg står først i kjøpekøen når du skal lansere den ;)Vi kom så sent hjem i kveld at jeg har litt å gjøre i huset nå, men jeg ønsker deg en fin kveld videre og så krysser jeg fingrene for at saksbehandleren som har låvesaken deres er rask og fleksibel :)

Solveig said...

Hei hei! For en herlig blogg du har! Instant favoritt!!

Ok om vi legger deg til i linklista på flittiglisene, sånn etterhvert, når vi får oppdatert den, hehe, RL er ikke alltid å spøke med:)

For å bli medlem på NIB trenger jeg en kort presentasjon av bloggen din, så skal det fikse seg så lett så lett. Ps, har ikke fått mail:)

mamamekko said...

Wow, gud så fint! Verkligen pricken över i med de där små bollarna nertill. kram

Lotten said...

Vad fin den blev! Jag gillar att du lämnade bollfransen kvar ;-)

Maria said...

Vackert! Bollfransen gör det!!

Brown Button Trading said...

Oh my! You have the most beautiful, beautiful blog! thank you so very much for commenting on my blog, it meant that i found yours! xx

Haust said...

Så nydeleg!!

alvorada said...

Støtter kardemommes forslag om inspirasjonsbok i praktformat! Nydelige bilder av unik lampe. Synes det ble veldig sjarmerende med de duppedings-dottene :)

Marieinwonderland said...

Lovely! For en inspirerende blogg! Just love it!

Mari said...

åh, nice, nice, nice. Hva hadde verden vært uten bollefranser??