Tuesday, October 21, 2008

NEW SKIRT


I recently made this skirt for Mathea, and she loves it! Not because of the colours (like I do), but because it swirls when she dances Ü

11 comments:

alvorada said...

Tusen takk for hilsen på bloggen min. Begge de putene du kommenterte er faktisk laget av en annen blogger :) Du burde nesten sjekke ut bloggen hennes, kommer kommer sikkert til å like den: www.fru-vims.blogspot.com

Er så glad for at du kommenterte hos meg sånn at jeg oppdaget bloggen din. Den har seilet rett opp som storfavoritt hos meg nå :) Ble sittende og scrolle gjennom alle sidene og ble litt skuffet da det plutselig tok slutt. Liker veldig godt stilen din med sterke fargeklatter mot en hvit base. 100% nydelig! :)

Linker til deg jeg, så finner jeg lett tilbake igjen.

Anonymous said...

Så gøy at du finner noe du liker hos meg..Jeg er jo helt forelsket i din blogg! Egentlig lurte jeg på om jeg kunne reklamere litt for bloggen din hos meg..Hva hadde du synes om at jeg la ut et par bilder som smakebiter og skrev litt om deg? Jeg blir ikke sur eller fornærmet om du ikke liker det altså..Er ikke så sur av meg :) Jeg har bare så lyst til å dele begeistringen med flere der ute :)Så må jeg rose deg for det herlige skjørtet du har laget til datteren din!! Fargene, fasongen, ja hele stilen er helt rålekkert!
Jeg gleder meg innmari til å se reportasjen i det bladet i desember altså..Når jeg blar hos deg vil jeg bare ha mer og mer..
Får liksom ikke nok av dine herlige bilder..Tenkte kanskje jeg kunne lage innlegg om deg i dag hvis det passer, men gjør det ikke før du har gitt meg tilbakemelding på det ;)

Anonymous said...

Så bra! :) Da lager jeg et innlegg om deg i løpet av dagen :)
Etter at jeg begynte å blogge har interiørblad-utgiftene gått betraktelig ned..Har noe favoritter som jeg fortsatt kjøper, men med så mye flott inspirasjon man kan hente hos andre bloggere er ikke behovet så stort lenger..
Kos deg videre med dine fine prosjekter, jeg skal snart i et møte her..Ikke noe kreativt men ganske koselig likevel :)

Lotten said...

Hejsan! Jag hittade hit via Kardemomme och gillade direkt din blogg! Vilka härliga bilder och saker du har! Hit kommer jag att titta in fler gånger ;-)

Lotten

Anonymous said...

Heisann. Jeg er enig med Kardemomme om at bloggen din er rålekker. Jeg har linket deg i min blogg slik at jeg kan komme innom en annen gang også. Du har masse fantastiske bilder. :o
Det barnetøyet du lager er veldig fint. Takk for god inspirasjon.

Ha en fin dag.

Fru Fjeldhammer said...

Hei hei.,... fant bloggen din igjennom kardemomme.. og må si jeg deler hennes begeistring!!! Slikt et flott hjem du har..og så kreativ.... gleder meg til neste innlegg allerede!!

Håper det går bra at jeg linker deg...

klem klem

mali-mo said...

Hei! Jeg fant deg gjennom Kardemomme. Utrolig mye fine bilder og sprudlende stemninger hos deg. Nydelig med alle de vibrerende fargene du bruker! Legger en link til deg jeg, så jeg finner tilbake. Håper det er greit ;)

Haust said...

For ein fantastisk fin blogg du har! Eg vert inspirert!!! :)

Anonymous said...

God morgen :) Takk for lånet av de fine bildene og hvis du ikke allerede har gjort det kan du jo titte inn på alle de koselige tilbakemeldingene du har fått inne hos meg :)
Ønsker deg en fin torsdag :)

Anonymous said...

Bare la det gå til hodet på deg du..Det har du fortjent :D

rino said...

oj vad söt:-)