Thursday, October 15, 2009

ALL DRESED UP FOR FALL


We call this beautiful flower for china-lantern her in Norway.

4 comments:

Kaspara said...

Hei Jeanette!
Stilig bilde! Jeg blir så glad av oransje...
Tusen takk for hilsen. Julemarkedet skal avholdes på Sentrum skole i nærheten av Bøkeskogen. Vet ikke eksakt hvor det er, men skal nok finne fram.
Vanskelig å vite hvor mye en får laget fram til markedet, men tror ikke vi skal bekymre oss så om mengden. Vi får jo bare et bord hver kledd med hvit duk. Selvfølgelig artig å ha litt forskjellige ting, det tenker jeg også. Kommer ikke ha så mye jule-relatert, men noen kremmerhus (sydde og tovede) og noen retro-julestrømper kommer jeg nok til å ha med. Hadde også hatt lyst til å sy noen litt større adventsbilder med retrostofer. Så blir det jo sikkert skjerfene mine, hjerter, nett osv. Hmmmm...det hørtes jo plutselig mye ut! Vel, vi får se om tiden strekker til!
Nei, jeg har aldri deltatt på dette markedet før, men hørt mye skryt om det. Jeg har et par år had bod på "Det kulturelle julemarkedet" i Sandefjord. Føler nok at jeg ikke helt finner det riktige "klientellet" der. Veldig mange var på jakt etter julekaker og billige hjemmestrikkede ullsokker. Synes defor det blir veldig spennende med dette markedet som har mindre rød og grønn plysj-faktor, hi, hi.
Jeg har jobbet masse i skolen i det siste, men har noen roligere uker framover nå. Håper derfor på litt sytid da. Det kan nok bli problematisk å få lagt ut så mye i den lille nettbutikken i denne tiden. Slik blir det kanskje for deg også?
Ønsker deg glade og kreative dager! Klem fra Kaspara

Kardemomme said...

Kinesiske lykter er så flotte og jeg har lett meg halvt ihjel etter disse på gartneriene rundt omkring.
Har forsøkt å så slike to år på rad uten at det har blitt noe ut av det så jeg har endt opp med å kjøpe buketter når jeg kommer over det.
De er fantastisk flotte!
Skulle gjerne vært på julemarkedet du og Kaspara skal delta på!
Må nesten se om det lar seg gjøre å komme seg til vestfold den helgen. Jeg har jo svigermor boende i Sandefjord nå så jeg kunne jo slått to fluer i en smekk og dratt på besøk :)Kardemomme :))

øientrøst said...

Det var et fantastisk bilde, ser på det hver dag. Gir meg inspirasjon, herlig!

Margie Oomen said...

I love chinese lanterns and just by coincidence took this picture of the way to work this morning and posted it on flickr. A friend directed me to your photograph.
It is so beautiful. In fact all your posts are really wonderful. I will come back and spend a little more time reading soon.
http://www.flickr.com/photos/12967142@N05/4048118476/