Friday, May 8, 2009

JIPPI


I bought theese two wonders at the fleamarket, old schoolchairs. They were actually not for sale but set out for seating. I think they will be perfect behind the counter when my store is done.

11 comments:

alvorada said...

Utrolig kule!
Gleder meg til butikken din åpner :)

nath said...

ooh, a store? sounds too exciting! the chairs are super-nice!

Tove said...

Fant du disse i går?! De var kjempekule:) og når det gjelder barn og loppemarkeder så er det sjelden det er en god kombinasjon.. iallefall på slike "byloppemarkeder". I fjor sommer hadde jeg med meg Hannah, storebroren og en kamerat av han på et par forskjellige loppemarkeder på "bygda" ikke så langt herfra. Akkuratt passe mennesker, lekeplass ved siden av, vafler og mesteparten utendørs. DA er det koslig å ha dem med. På slike steder pleier Hannah å få 20 kroner å handle for. Og når det kommer en liten jente å spør hva ting koster pleier hun som regel å få det veldig, veldig billig eller gratis, hihi. Så hun får mye for pengene:)
Lena skrev også noe om lunsj o en kommentar i går, og det hadde vært veldig koslig:)

klem

Kardemomme said...

Hjelp så stilige stoler du har funnet!!!
Det er så utrolig moro med loppemarkeder! Særlig når man gjør slike kupp!! Takk for koselig kommentar inne hos meg! jeg husker veldig godt den første gangen jeg klikket meg inn på bloggen din og kjente jeg fikk gåsehus på armene av de nydelige bildene dine.
En bok burde være midt i blinken for forlagene..Du har en masse potensielle kjøpere allerede vet du ;)Jeg står allerede i køen her :))Håper du har tenkt å ta med MASSE bilder både fra utsiden og innsiden av det fantastiske huset deres..Har du lagt ut kjøkkenbilder noen gang tro?
Jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at bokprosjektet kommer til å gå på skinner! Ha en fin helg Jeanette! Jentene dine er så nydelige :)Klem fra Kardemomme

Nina said...

Skolestoler med sånne nedfelte felter til rumpene er de aller, aller beste. Slike lages ikke mer. Dagens skolestoler er like flate i rumpesitsen som et vater. Heldigvis har vi en liten samling på skolen så man kan sikre seg en stol som er rumpetilpasset på jobb - om man skulle føle for det ;).

*Marie* said...

you luckyone!!! the chairs are wonderful!!! Can´t wait to see them in your store:)....*Marie*

Anna said...

Hei,
flott blogg du har! Skulle gjerne lagt inn en lenke/ innlegg om din blogg og shop i bloggen min http://annasdesigncrush.blogspot.com/ kanskje med et bilde (uten barn selvfølgelig). Tror det ville være greit?
Jeg er design-elsker fra sveits/italia som har bodd de siste ti år i Porsgrunn, men nå fortiden bor vi i USA (Colorado) og håper å komme hjem til Porsgrunn til sommeren 2010 (med en kort ferie i sommeren 2009 da, for å hilse på venner og se etter huset vårt)
Hilsen
anna

mi-rachel said...

heldiggris :)

Anonymous said...

drit kuule - så heldig du var!!

Forførende Farger said...

Enig, disse var ordentlig tøffe!
Jeg sliter med å finne brukbare lopper fortiden.
På grunn av finanskrisen antagelig, har prisene økt dramatisk. Noen ganger er prisene så ublu, at det lønner seg å kjøpe nytt i stedet!

Klem fra meg

Ludoland said...

åh så utrolig kule. heldigen du.