Wednesday, February 11, 2009

ALT OM HÅNDARBEID


My mom had these magazines when I was a child and she made the most wonderful clothes for me and my sister. I got the magazines some years ago, with patterns and everything. I just love them and I seem to find new treasuers every time I see through them. It may sound strange, but these magazines makes me happy!

18 comments:

Marianne said...

Hei! det var et koselig gjensyn. Har også arvet mammas årganger fra slutten av søttiåra, gull verd : )

formigrafisk said...

Jaaaaa! Har tatt vare på noen blader mamma hadde. Spesielt synes jeg "julenummeret" nr.3/1978 var sååå fint med disse nissene på framsiden. Det fulgte med et strykeark av dem også husker jeg.
I samme nummer på s.38-39 er det oppskrifter med mønsterark til kjempefine stoffdyr. Aktuelt for min lille junior, ser jeg nå. Men kanskje for din lille bebi også?
Takk for påminnelsen og nydelig blogg!

mi-rachel said...

husker også disse bladene fra bardommen.koselig gjensyn.

Perlehvit said...

Åå disse har mamma og.. kanskje jeg skal ta en titt!:D

Bo med Lena said...

Åh..dette er min barndom!! Moren abonnerte på disse og hadde de samme permene og vi fikk masse flott tøy. Herlig å se de igjen!

Håper du har det fint der hjemme :)

BeBe`s blogg said...

Disse bladene har jeg også i mine gjemmer, sydde et sånn kappeskjørt til min datter en gang for leeenge siden. Håper det går bra med den lille!:o)

Noralill said...

Det forstår eg veldig godt! Kunne godt tenke meg eit eksemplar eg òg. Må heim til mamma og rote litt...

Ha ein fin kveld vidare.

makiato said...

Nejdå, jag förstår att du gillar dem - det gör jag också. På något sätt är det mer inspirerande när de är från en annan tid.

Margit Ammentorp said...

Ja jeg købte et par årgange på et loppemarked. Dengang bladet eksisterede lånte jeg det på biblioteket og købte de numre med gode snitmønstre.

Nina said...

Jeg skjønner deg så godt. Jeg hadde også blitt lykkelig av å ha retro-"Alt om Håndarbeide" i permer. Jeg arvet mammas hus litt for tidlig - dumme meg kastet samlepermene som sto i et skap på soverommet - ettersom jeg trengte plassen tenkte jeg. Dette var i sjølveste bonderomatikk-perioden, og jeg så ikke noen verdi i disse ung som jeg var. Her er det ikke dumme, dumme ku som i Telenor-reklamen, men dumme, dumme meg :). Gjort er gjort dog. Husker godt jeg kastet meg over barnekativitetene i bladet. Har noen av de på netthinna ennå. Spesielt noe trykk av brevpapir og juleverdstedidéer. Klem til deg fra 20 minus.

Bea said...

Så artig å se de bladene igjen:o)
Mamma hadde også en del av de. Men nå har de dessverre forsvunnet... snufs :o)

klem fra Bea

Tove said...

Skjønner godt at du blir lykkelig av å ha slike blader, og for deg som tom kan sy hva du vil må det være utrolig morro med slike blader:)

VANMARIEKE said...

Yes, I love those magazines and books too! I was very lucky to find some of them a while ago on a second hand book market. They are already fun reading in.

Anne Marie said...

Elsker disse bladene. Jeg fikk låne en hel bunke av en tidligere huseier jeg leide hos da jeg bodde i Stavanger. Skulle ønske jeg kunne bla i bladene en gang til, med nye øyne og mer erfaring.

Nina said...

oj, her var det mye fint....

Kjersti said...

Satt forrige lørdagskveld (faktisk) å tittet i en som jeg har fått etter min søster. Dessverre har de andre forsvunnet. Husker godt jeg bladde i disse som liten. Mine er fra midt åtti-tallet...mye "snodig", men gode tips og råd. Skulle gjerne ønske meg noen eldre.

Eva / Sycamore Street Press said...

they make me happy, too!

lillelykke said...

Those were the days....
It seems things were more carefree. Must just be we're getting older and feeling more responsabilities ;-).