Tuesday, December 2, 2008

MORNING LIGHT
It´s so peaceful here. I can hear the snow fall.

6 comments:

Nina said...

Vakkert. Her også er det "peaceful" - om jeg ikke hadde hatt på God Morgen Norge og at de har besøk av bråkebøttene Madcone :). Snøen daler lett ned på bakken. Mann og barn er ute av hus. Må ta med voffen min ut i skogen en tur i dag. Suge inn den hvite følelsen.

I det forrige innlegget hoppet hjertet litt. Der var jo engelen MIN. Jeg har et nært forhold til barndommens glansbilder. MIN engel henger nå på do :). Hadde et innlegg på gang om denne engelen og søstrene hennes....men nå ble det til - siden jeg fant henne igjen inne hos deg. Er hun gammel eller ny? Hun med rosa vinger på på papirornamenet?

Perlehvit said...

Høres ut som en herlig morgen!!

Ønsker deg en like fin dag!:)

Nina said...

Bruke de originale englene nei :). Det er jo derfor englene mine sklir inni ramma. De kan jo limes fast...det ville jo vært å bruke de opp. Scanning er jo selvfølgelig et godt tips. Takk for påminnelsen til det :)! Fikk forresten motivasjon til å spraylakkere de rammene NÅ. Nå er englebildene demontert og første lag spraylakk påført nede i fjøeset vårt.

Portofritt said...

God morgen til deg også! Atter en gang har du tryllet fram en lang rekke utrolig flotte, stemningsfulle bilder. Smelt.

Jeg har svart deg på innlegget mitt, for det blir kanskje litt uforståelig for andre om jeg hadde skrevet det her ;-)

Anonymous said...

God formiddag, Jeanette!
Så vakre bilder! Ellers må jeg si at jeg aldri har lest magasinet "Mamma", men jeg fikk jo voldsomt lyst nå da. Det så ut som en så fin reportasje og nydelige bilder.
Takk for koselige ord på bloggen min forøvrig. Her snør det, og jeg lager noen ekstra Kaspara-hjerter til helgens juelmarked. Ha en glad dag!

Mina said...

Her var det kommet mye fint siden sist jeg var innom!!:) Herlig stemning! Jeg må nok kjøpe Mamma, for å se hele reportasjen, ja! Ser ut som dere har det veldig kos:)

Nå må jeg rydde litt, skal ha bursdagsfeiring her idag.

Ha en fin og snøfylt desemberdag:)