This is my favorite...and this recipe is so simple. I bought ready made "kransekake" mass from Odense. I cut them in smal cricels and baked them. Then I made the chocolatecream and put the cockies in the freezer. The next day i diped them in chocolate and now they are ready to eat. You can find the recipe here (in norwegian).
Lekre Sarah Bernhard-fristelser :D
ReplyDeleteHei du..Sarah Bernhard er noe av det beste jeg vet..oppskriften min er tungvint så jeg har kun laget de en gang, men det var et hett tips å bruke ferdig kransekakemasse fra Odense..Den massen er så god også..Jeg pleier å lage kransekakefingre som dyppes halvt i sjokolade av denne massen..
ReplyDeleteI år tror jeg jammen jeg skal prøve meg på din variant!
Ha en fin dag! Hilsen Kardemomme :)
I'm off to Google translate :)
ReplyDeleteHave to try the recipe! They look delicious!
Ja håper du slipper å ligge på sykehuset på julaften..Jeg har nok bare innbilt meg at det var termin nå..
ReplyDeleteLykke til med knekkebrødbakingen :)
Jeg skal innom butikken og kjøpe Odense kransekakemasse ;)
nam! :o) Så lekker header du har fått deg! Du tar jo bare såå flotte bilder med så fine farger! akkurat sånn vi vi gjerne skulle hatt det- men ikke får til hihi. men for å sitere petter solberg(!) " Its not only only..but but.."
ReplyDeletehihihi..
Ellers har julestria begynt her ja.. Ekstera slitsomt med blomsterbutikk, med bestillinger or deadliner osv osv hele dagen(og kvelden og natten ;) )
Ha en lfott dag! - jeg skal se litt mer på bildene dine ;)
Lekre kaker...MMMmmm...
ReplyDeleteFor en fantastisk historie om katten Prix. Så fint dere fikk han hjem igjen, nå må ikke noen gamle damer mate ham mer!!! Som den dyreelskeren jeg er sier jeg bare HURRA! for dere - tenk for en fin ting dere har gjort for ham.
Ha en fin ettermiddag:)
Yummi...
ReplyDeleteTusen takk for flott tips ! Ei på jobben skryter sånn av disse kakene men sier det er et dagsprosjekt. Dette skal prøves : )
ReplyDeleteÅh, gurimalla, det MÅ jeg rekke og lage!
ReplyDeleteÅå gud så goda de ser ut, måste testas! Tack för tipset.
ReplyDeletekram
nam!.. fikk vann i munnen jeg nå....
ReplyDeleteHei på deg Jeanett.
ReplyDeleteDette var en super ide ;) Laget Sarah Bernahard på mandagen, og de ble absolutt ikke så fine... He he... men øvelse gjør vel mester. Neste gang skal jeg være like lur som deg! Klem fra meg.
Nam nam, så gode de kakene så ut. Oppskriften var jo meget enkel, så det så gøy ut å prøve og lage dem. Er litt fan av lettvinte løsninger til jul fordi vi har nok av andre ting og tenke på. Takk for tipset....
ReplyDeletewhy is it that i love scandinavian blogs the best? including yours! it's so lovely. i only wish my grandmother had taught me to speak swedish and norwegian.
ReplyDeleteSara Bernhard er berre så godt! Eg skal lage det sjølv når jula nærmar seg. Farlig å ha dei liggande for lenge, det blir til at eg et dei opp lenge før eg skal.
ReplyDeleteMmmmmh!
ReplyDeleteDe så da aldeles ikke vonde ut ;)
De gleder jeg meg til å komme å smake på....
Å va goda de ser ut! Din blogg är så inspirerande!
ReplyDeleteSå koselig da!
ReplyDeleteSi til mathea at vi kommer! ;)